Nyt etsimme nopean kasvun myötä projektipäällikköä verkkoaurinkovoimatiimimme vahvistukseksi.

Mikä Forus Oy?

Forus Oy on kiinteistö- ja energia-alan ratkaisujen myynti-, rahoitus- ja konsultointiyritys. Missiomme on pysäyttää ilmastokatastrofi kannattavasti. Kasvavaan asiakaskuntaamme kuuluu joukko Suomen suurimpia kiinteistönomistajia ja energiayhtiötä. Mahdollistamme asiakkaillemme merkittävät säästöt kiinteistökonsultoinnilla sekä markkinoiden parhailla uusiutuvan energian ratkaisuilla.

Olemme kasvattaneet liikevaihtoamme 150 %:lla vuonna 2021, jolloin liikevaihtomme oli 1,7 miljoonaa euroa.

Työnkuvasi

Työnkuvaasi kuuluu uusien aurinkovoimahankkeiden vetovastuu ja koordinointi. Käytännössä tämä tarkoittaa tiivistä yhteistyötä konsulttien ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Vastaat myös projektien suunnittelusta ja aikatauluista sekä raportoit niiden edistymisestä.

Mitä odotamme sinulta?

  • Työkokemusta uusituvan energian rakentamis- tai hankekehitysprojekteist
  • Ymmärrystä maankäyttöön ja/tai kaavoitukseen liittyvistä kysymyksistä
  • Perustietoja sähköverkoista ja niihin liittyvistä teknologioista
  • Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • Valmiutta matkustaa 1-3 päivää viikossa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Millaista henkilöä etsimme?

Etsimme positiivisella energialla varustettua henkilöä, jolla on systemaattinen, vastuullinen ja itsenäinen ote tehtäviin ja pitkäjänteisyyttä viedä ne maaliin. Pidät projektityöskentelystä, jossa työkuorma ja -tahti saattaa ajoittain muodostua hektiseksi. 

Koska missiomme on pysäyttää ilmastokatastrofi, on tärkeää, että ympäristöasiat ovat lähellä myös sinun sydäntäsi. Työtämme ohjaa arvomme, super-inhimillisyys ja voittajan otteet. Meille asiakkaat, yhteistyökumppanit ja kollegat ovat aina ihmisiä ja vastaamme haasteisiin lämmöllä. Ilmastokatastrofin torjumiseksi teemme työtämme kunnianhimoisesti omia vahvuuksiamme hyödyntäen, voittajan ottein.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Mahdollisuuden päästä tekemään monipuolisesti töitä ilmastonmuutoksen torjumisen etulinjassa asiantuntevien ja inspiroivien kollegojen kanssa
  • Osallisuuden optio-ohjelmaan
  • Joustavat työajat
  • Energisoivat ja kauniit toimistotilat Helsingin keskustassa Erottajalla
 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo haun aikana, ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä.


Lisätietoja ja hakemukset: verkkoaurinkoliiketoiminnan vetäjä Taina Hyppölä, email: taina@forus.fi tai puh. 041 548 0639.

Muut avoimet työtehtävät

Talous- ja hallintoasiantuntija

Vastaat yrityksen laskutuksesta ja maksuista, sekä autat myös myyntiä ja projekteja hallinnoiden sopimuksia. Työssäsi pääset johtamaan myös toimistoa sekä sen ylläpitoon liittyviä hankintoja. Olet lisäksi mukana tuottamassa liiketoimintaan liittyviä raportteja ja analyyseja yhteistyössä esihenkilösi kanssa.

Avoin hakemus

Kasvun myötä tulemme rekrytoimaan mm. myyjiä ja projekti-insinöörejä. Ole yhteydessä mikäli haluat työskennellä tulevaisuudessa meillä.

Erottajankatu 5, 3krs, 170-2. 00130 Helsinki

 

Tietosuojaseloste

© Forus Oy

Lönnrotinkatu 5, 00120 Helsinki

© Forus Oy

Erottajankatu 5, 3krs, 170-2. 

00130 Helsinki


© Forus Oy