Missiomme on pysäyttää ilmastonmuutos kannattavasti skaalaamalla parempia ratkaisuja

Luomme ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kestävän liiketoiminnan skaalaamiseksi

Osaamisemme kohdistuu erityisesti hankkeisiin, jotka edistävät puhtaan energian tai raaka-aineiden tuotantoa, energiatehokkuutta, hiilensidontaa sekä kestävää maankäyttöä niin maalla kuin merelläkin.

Etsimässä hankekehittäjää ideasta toteutukseen?

Referenssejämme

Verkkoaurinko­voima

2,5 GVA portfolion hankekehittäminen Suomeen vastuullisimman tavalla.

Aurinkovoimaa katoille

Sijoitusportfolion luominen sijoittajille.

Kiinteistö- ja energia-alan konsultointi

Yli 800 asiakkaalle.

Palveluita cleantech-liiketoimintaan ja energiasektorille

Liiketoiminnan kasvun ja uusien liiketoimintojen kehityksen haasteisiin meillä on monipuolista kokemusta. Hankekehityksessä tarjoamme asiakkaillemme vahvan tukiverkoston ja osaamisen uusien ratkaisujen tunnistamisessa, myynnissä, luvituksessa, sopimusneuvotteluissa, liiketoiminnan kehittämisessä, rahoituksen järjestämisessä sekä uusille markkinoille laajentumisessa.

Meillä on ollut asiakkaita aina yksityishenkilöistä taloyhtiöihin ja kiinteistönomistajista pörssiyhtiöihin. Palvelumme soveltuvat parhaiten pääomasijoittajille, energia-alan toimijoille ja cleantech-yrityksistä, joilla on konkreettisia tavoitteita esimerkiksi investointiprojektien läpiviemiseksi, uusiutuvan energian tai ympäristöliiketoiminnan luvittamisesta tai liiketoiminnan skaalaamisesta.

Skaalaamisen erikoisjoukot – kokemusta ja kumppanuutta kestävään liiketoimintaan

Skaalaamme omia, että asiakkaidemme sekä yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitettyjä liiketoimintamalleja ja ideoita. Tehtävämme on saada asioita aikaiseksi nopeasti ja ketterästi. Hankekehittäjinä emme myöskään pelkää pioneeri- ja innovaatiohankkeita. Tavoitteemme on kehittää asiakkaillemme kannattavaa ja skaalattavaa liiketoimintaa, jolla on positiivisia ympäristövaikutuksia. 

Palvelumme

Projektikehitys

Hyvin harkitut päätökset projektin kehitysvaiheessa varmistavat menestyksekkään investointihankkeen toteutuksen.

Liiketoiminta- ja prosessikehitys

Tarjoamme liiketoiminnan kehittäjiä, joilla on analyyttinen ja yrittäjähenkinen asenne, ratkaisemaan  liiketoimintaongelmasi.

Liiketoiminnan todentaminen

Selvitämme liiketoiminnan kannattavuuden ja sen ympäristövaikutukset. Todennamme liiketoiminnan kaupallisen potentiaalin ja mahdollisuudet. 

Liiketoiminnan skaalaaminen

Autamme asiakastamme skaalaamaan kannattavaa liiketoimintaa ja menemään uusille markkinoille. Näin lisäämme liiketoimintaa, joilla on positiivisia ympäristövaikutuksia.

Vahvuuksiamme hankekehityksessä ovat monipuolinen kokemus, syvä ymmärrys liiketoimintaympäristöstä, nopeus sekä taito tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa.

Tiimiläisillämme on kokemus seuraavilta aloilta:

”Yhteistyö Forusin kanssa on ollut erinomaista. Arvostan heidän tavoitteitaan ja idealismia vaikuttaa työllään ympäristön suojelemiseksi. Heidän proaktiivisuus ja kyky etsiä sekä luoda ratkaisuja ovat erinomaisella tasolla. Uskonkin vahvasti, että yhteistyömme tulee jatkumaan.”

Denis Strandell, Hangon kaupunginjohtaja

Onko sinulla tarve kehittää liiketoimintaa?

Etsikö hankekehittäjää tai mahdollista kumppania projektillesi?

Ole yhteydessä ja keskustellaan tarpeestasi.

Ota yhteyttä!

Eero Oksanen

Erottajankatu 5, 3. krs, 170-2.
00130 Helsinki

Tietosuojaseloste
© Forus Oy