Pysäytämme ilmastokatastrofin kannattavasti

Rakennamme hiilineutraalia
tulevaisuutta kannattavasti

Forusin missio on ilmastonmuutoksen pysäyttäminen kannattavasti skaalaamalla parempia ratkaisuja. Viimeisen kahdeksan vuoden aikana olemme olleet mukana rakentamassa tai kehittämässä yli 100 aurinkovoimalaa Suomessa. 

Tämän lisäksi teemme kiinteistö- ja energia-alan konsultointia ja kartoitamme uusia liiketoimintamahdollisuuksia energiatehokkuuteen, hiilensidontaan ja metsitykseen liittyen. 

Skaalaamme parempia ratkaisuja ilmastonmuutoksen pysäyttämiseen!

Paula Laine on nimitetty Forus Oy:n hallitukseen

Laine tuo Forusille osaamista ennen kaikkea yrityksen kasvattamisesta, rahoituksesta, innovaatioiden kaupallistamisesta ja ympäristövaikutusten arvioimisesta.

Paula Laine henkilökuva

Palvelumme

Verkkoaurinko­voima

Aurinkovoimaa Suomessa vastuullisimmalla tavalla.

Kiinteistö- ja energia-alan konsultointi

Konsultointia kokemuksella.

Siirtyminen uusiutuvaan energiaan on asiakkaallemme vaivatonta uniikeilla palvelumalleillamme. Asiakkaamme hyötyvät uusista uusiutuvan energian ratkaisuista kassavirtaneutraalisti. Teemme voittoa siellä missä ei ole kulua ympäristön kuormitusta säästäen. Näin asiakas, me sekä maapallo voittavat yhdessä!

Asiakkaamme

Kasvavaan asiakaskuntaamme kuuluu joukko Suomen suurimpia maan- ja kiinteistönomistajia.

Etsimme asiakkaita, sijoittajia ja uusia ideoita. Asiakkaat ovat meille energiayhtiöitä, joiden palveluita he haluavat skaalata. Sijoittajat sijoittavat hankkeisiimme. Uudet ideat voivat liittyä esimerkiksi uusiutuvan energian tuotantoon Suomen ulkopuolella tai ratkaisuihin ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. 

Lisäksi teemme kiinteistö- ja energia-alan konsultointia.

Ajankohtaista

Vahvistamme asemaamme uusiutuvan energian edelläkävijänä uuden Advisory Boardin myötä


Suuri aurinkosähköpuisto voisi käynnistyä Lappeenrannassa vuonna 2026 – sen tuottama sähkö riittäisi 150 000 kerrostalokaksiolle

Forus ja Better Energy tavoittelevat 1000 MW aurinkoenergiaa SuomeenBetter Energy vahvistaa läsnäoloaan Suomen uusiutuvan energian siirtymävaiheessa


Ota yhteyttä!

Pohjanmaa

Varsinais-Suomi

Kaakkois- ja Itä-Suomi