Pysäytämme ilmastokatastrofin kannattavasti

Rakennamme hiilineutraalia
tulevaisuutta kannattavasti

Missiomme on pysäyttää ilmastokatastrofi. Taistelemme ympäristön puolesta auttamalla yrityksiä, kuntia ja maanomistajia hyödyntämään uusiutuvan energian mahdollisuuksia.

Forus on myynti- ja rahoitusyhtiö, joka kehittää palveluita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi kannattavasti. Viimeisen 7 vuoden aikana olemme olleet mukana rakentamassa tai kehittämässä yli 80 aurinkovoimalaa Suomessa.

Tämän lisäksi teemme kiinteistökonsultointia kiinteistöjen omistajille.

Ota yhteyttä ja tilaa asiantuntijalta ilmainen päästövähennyskartoitus!

Haluamme tukea Ukrainan infastuuria, joka on kärsinyt merkittävästi Venäjän hyökkäysten johdosta. Toteutamme kampanjan, jonka aikana saatujen kiinteistöveropäätösten mukaisesti lahjoitamme rahaa, jolla ostamme sähkökaapelia Ukrainaan.

Palvelumme

Verkkoaurinko­voima

Aurinkovoimaa Suomessa vastuullisimmalla tavalla.

Kiinteistöverojen säästö­kartoitukset

Kiinteistöveroselvitykset kokemuksella.

Siirtyminen uusiutuvaan energiaan on asiakkaallemme vaivatonta uniikeilla palvelumalleillamme. Asiakkaamme hyötyvät uusista uusiutuvan energian ratkaisuista kassavirtaneutraalisti. Teemme voittoa siellä missä ei ole kulua ympäristön kuormitusta säästäen. Näin asiakas, me sekä maapallo voittavat yhdessä!

Asiakkaamme

Kasvavaan asiakaskuntaamme kuuluu joukko Suomen suurimpia maan- ja kiinteistönomistajia.

Lisäksi teemme kiinteistöverokartoituksia yli 2 000 rakennuksen kokemuksella ja erilaisia energiaremontteja kiinteistöihin.

Ajankohtaista

Forus ja Better Energy tavoittelevat 1000 MW aurinkoenergiaa SuomeenSuuri aurinkosähköpuisto voisi käynnistyä Lappeenrannassa vuonna 2026 – sen tuottama sähkö riittäisi 150 000 kerrostalokaksiolle

Miehikkälään suunnitellaan aurinkovoimalaa – kunnanjohtaja: "Siitä on merkittävä imagohyöty"


Sähkökriisin syyt ja seuraukset
Ota yhteyttä!

Pohjanmaa

Varsinais-Suomi

Kaakkois- ja Itä-Suomi