Olet meille ennen kaikkea ihminen. Joukkueemme kasvaa.

Forus Oy on kiinteistö- ja energia-alan ratkaisujen myynti-, rahoitus- ja konsultointiyritys. Missiomme on pysäyttää ilmastokatastrofi kannattavasti. Kasvavaan asiakaskuntaamme kuuluu joukko Suomen suurimpia kiinteistönomistajia ja energiayhtiötä. Mahdollistamme asiakkaillemme merkittävät säästöt kiinteistökonsultoinnilla sekä markkinoiden parhailla uusiutuvan energian
ratkaisuilla.

Olemme kasvattaneet liikevaihtoamme 150 %:lla vuonna 2021, jolloin liikevaihtomme oli 1,7 miljoonaa euroa. Nyt etsimme nopean kasvun myötä talous- ja hallintoasiantuntijaa sekä projektipäällikköä verkkoaurinkovoimatiimimme vahvistukseksi kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Projektipäällikkö verkkoaurinkovoimaan

Työnkuvaasi kuuluu uusien aurinkovoimahankkeiden vetovastuu ja koordinointi. Käytännössä tämä tarkoittaa tiivistä yhteistyötä konsulttien ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Vastaat myös projektien suunnittelusta ja aikatauluista sekä raportoit niiden edistymisestä.

Harjoittelija aurinkotiimiimme

Haemme yhtä tai kahta harjoittelijaa voimakkaasti kasvavaan verkkoaurinkovoimaloiden kehittämisen liiketoimintaan. Harjoittelijana pääset tekemään erityisesti analyysejä sekä dokumentointia.

Erottajankatu 5, 3krs, 170-2. 00130 Helsinki

 

Tietosuojaseloste

© Forus Oy

Lönnrotinkatu 5, 00120 Helsinki

© Forus Oy

Erottajankatu 5, 3krs, 170-2. 

00130 Helsinki


© Forus Oy